“Védőplexi” Miért van rá szükség az üzletekben a járvány idején?

A Covid-19 vírus okozta járványügyi helyzetben dolgozóink védelme érdekében ügyfélszolgálatunk pultját egy átlátszó védőfallal láttuk el.


Ilyen védőfallal manapság egyre több helyen találkozunk. Az Obi, a Spar és az Aldi már felhelyezte, és jelezte, hogy egymás után “arcvédő plexiüveggel” szereli fel a pénztárakat.


Ezek a védőfalak praktikusak, hiszen átlátszóak, akár az üveg, így teljes mértékben látja egymást vásárló és kiszolgáló, mégis falat állít a levegőben terjedő vírusnak. Nyílván 100% védelmet ezek a falak sem adnak, de sokat segíthetnek a helyzeten!
Aeroszolos terjedése miatt elsősorban beszéddel, kilégzéssel, tüsszentéssel, köhögéssel kerülhetnek a koronavírus részecskék a levegőbe, mely aztán a levegőmozgással mintegy "felhőként" képes a levegőben maradni. Ezen részecskék megállításában egy ilyen védőfalnak komoly jelentősége lehet, ezért minden kereskedelmi, szolgáltató cég számára ajánljuk, ahol közvetlen ügyfélkapcsolat van.

Az üveg, mint alapanyag kevésbé alkalmas ilyen jellegű védőfalak kialakításához, mivel nem hajlítható és igen nagy súllyal rendelkezik, ezért ügyfélpultokra, pénztárakra való felszerelése nehézkes és körülményes vagy egyáltalán nem kivitelezhető. A tömör polikarbonát mindezek mellett nem törik szemben az üveggel, amivel így megelőzhetjük az esetleges balesetveszélyes szituációkból adódható problémákat.
Nagytételben történő rendeléskor igény esetén kivitelezőt tudunk ajánlani. 

A "plexi védőfal" kivitelezéshez elsősorban tömör polikarbonát lemezeinket ajánljuk, mivel víztiszta, teljesen átlátszó, hidegen is hajlítható és törhetetlen.


Amennyiben Ön is szeretné tömör polikarbonát védőfallal védeni ügyfélpultját, pénztárát, forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat itt! >>> 
Cikkben előforduló termékek

tömör polikarbonát lemez
Polymetall
4.400 + Áfa = 5.588 Ft -tól / m2

Alumínium profil

Zártszelvény, négyzetrúd, lapos rúd, körrúd, cső, L-profil, U-profil. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépiparban, építőiparban, belsőépítészetben és a reklámiparban.

Tovább »

Alumínium lemez

Alumínium lemezek többféle anyagminőségben és méretben. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépipar, építőipar, elektronika, csomagolóipar, belsőépítészet, reklámipar, stb... területein.

Tovább »

Minőségi polikarbonát termékek azonnal, raktárról

Termékeink széles választékával várjuk Önt 3450 m2-es Dunakeszi telephelyünkön. Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnök kollégák segítenek Önnek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeink segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Az ügyintézés nálunk gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.

Tovább »