Polikarbonát az elefántházban ! Gondoltad volna?

A belgiumi Amersfoort Állatkertben az elefántok feje fölé is tető került.

Nem is akármilyen !

Polikarbonát megoldással az elefántok kedvükre napfürdőzhetnek, közben védett, szigetelt helyen tartózkodhatnak a nagy hidegben is.

Polikarbonát az elefántházban!

A növények is meghálálják a napfényt és a temperált hőmérsékletet, így az elefántok valós élőhelyéhez hasonló környezetet, klímát sikerült kialakítani nekik.

Tömör polikarbonát lemez


Tiszta, átlátszó, üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek.  Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és reklámipari felhasználásra, illetve olyan helyen, ahol biztonsági üveg alternatívákat keresnek, pl. munkagép védelem.

Tovább »

Polikarbonát hullámlemez


Hullámosított polikarbonát lemezeinket elsősorban tető-felső bevilágítónak vagy függőleges oldalbevilágítók kialakításához ajánljuk. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti, szabadidős alkalmazásokhoz. Kreatív belsőépítészeti megoldások és a manapság oly népszerű DIY kivitelezések esetén felhasználási területei kifogyhatatlanok !

Tovább »