Alumínium termékek házhozszállítása

Személyesen menjek a termékért vagy inkább kiszállítást válasszak ?

Fontos, hogy vegye figyelembe a szállítandó termékek méretét ! Mivel a táblás termékek sérülésmentes szállítása saját fuvareszközzel nehézkes lehet, azt javasoljuk, hogy csak akkor vágjon bele a termék elszállításába, amennyiben rendelkezik az ehhez megfelelő méretű fuvareszközzel. 
Ezeket a termékeket a futárcég terjedelmük és/vagy súlyuk miatt nem szállítja. Azt javasoljuk, hogy a szállítást inkább bízza ránk, mert a Schnaider Polymetall Kft. saját fuvareszközeivel garantáltan sérülésmentesen szállítja Önnek  házhoz a termékeket.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Alumínium termékek szállítási díja és ideje a megrendelt termékek mennyiségétől, a kézbesítési címtől függ, ezért ilyenkor a szállítási díj tekintetében ajánlatot küldünk Önnek. Ebben az esetben a megrendelőlapon az alábbi szöveggel fog találkozni:
" Szállítás: Ha kiszállítást szeretne kérni, a szállítási költségről egyedi ajánlatot fogunk küldeni, mert a kosár olyan tételeket is tartalmaz, amely az általános szállítási költséggel nem szállítható. Természetesen a kosár tartalma személyesen is átvehető."
Munkatársaink az ajánlatkérés / megrendelés beérkezését követően a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatni fogják Önt a szállítási díjjal kapcsolatosan. 

Nem egyezik a mérete az elképzeléseimmel. Tudnak a vágásban segíteni?

Az alumínium profilok mérete 6 fm/szál. A szállítási méretre vágás díja: 200 Ft/vágás + Áfa.

Az alumínium táblák eladási méretei: 1000 x 2000 mm - "kis tábla"
                                                            1250 x 2500 mm - "közepes tábla"
                                                            1500 x 3000 mm - "nagy tábla"
                                                            2000 x 4000 mm
Az alumínium táblákat nem vágjuk. 

Mégis inkább személyesen mennék a megrendelésemért, mi ennek a menete?

 • Fontos, hogy győződjön meg róla, hogy a megrendelés elszállításához a megfelelő méretű/rakterű szállítóeszközzel rendelkezik. (Tapasztalatból tudjuk, hogy a csomagtartó gyakran keskeny / rövid.. Erre feltétlen figyeljen!)
 • A könnyebb szállíthatóság érdekében a megvásárolt profilokat szállítási méretre (nem precíziós vágás) vágjuk.
 • Megrendelését a raktárban átvételkor készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheti. 

 

 • Alumínium profil

  Zártszelvény, négyzetrúd, lapos rúd, körrúd, cső, L-profil, U-profil. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépiparban, építőiparban, belsőépítészetben és a reklámiparban.

  Tovább »

 • Alumínium lemez

  Alumínium lemezek többféle anyagminőségben és méretben. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépipar, építőipar, elektronika, csomagolóipar, belsőépítészet, reklámipar, stb... területein.

  Tovább »

 • Minőségi polikarbonát termékek azonnal, raktárról

  Termékeink széles választékával várjuk Önt 3450 m2-es Dunakeszi telephelyünkön. Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnök kollégák segítenek Önnek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeink segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Az ügyintézés nálunk gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.

  Tovább »

Hasznos cikkek

2018.04.14
Alumínium termékek házhozszállítása


Alumínium terméket vásárolnék. Személyesen menjek érte vagy inkább kiszállítást kérjek? mennyibe kerül a szállítás? A szállítási méretre vágásban is tudnak segíteni? Minden információ egy helyen, itt !

BŐVEBBEN

2018.04.14
Alu profilt keres? A legjobb árat ajánljuk Önnek!


Válassza ki a kívánt terméket, méretet, tegye a kosárba és kérjen ajánlatot MOST! 
Ajánlatkérése nem minősül vásárlásnak, kötelezettséggel nem jár.
Kollégáink pedig gyorsan küldik Önnek ajánlatunkat.

BŐVEBBEN

2018.04.14
Az alumínium tulajdonságai és előnyei


Miért válassza az alumíniumot?
Mert: Kiválló mechanikai tulajdonságokkal bír, korrózióálló, knem fog ki rajta a rozsda, jól megmunkálható, hegeszthető, hosszú élettartamú, 100%-ban újrahasznosítható anyag. Tudj meg róla többet itt!

BŐVEBBEN