Fotózzon és legyen Öné az Iphone!


Megálmodta, megtervezte, elkészült.
Természetes, hogy büszke rá, mutassa hát meg mindenkinek!

Aki nyitott, mindenben meglátja a szépséget, egy garázsban, télikertben, teraszban vagy pergolában.

AMIRE NINCSENEK SZAVAK . . . azt örökítse most meg képeken!

Küldje el nekünk és nyerje meg promóciós játékunk fődíját egy Iphone XR, 64 GB okostelefont.


Mutassa be nekünk elkészült építményét az Ön személyes nézőpontjából!
Inspiráljon másokat, kalaúzoljon bennünket képeivel az apró részletek világába vagy had essünk ámulatba a nagy egészen!

A fotós promóciós játék célja:
A polikarbonát anyagaink beépítésével készült építmények bemutatása, a felhasználhatóság sokoldalúságának széleskörű megismertetése. Ötletek szerzése és átadása. Polikarbonát termékeinkhez és beépítési sokszínűségükhöz kapcsolódó közösség létrehozása social média felületeinken.



Hogyan lehet Öné az Iphone?
2019.02.15 - 2019.11.30 időszakban vásároljon polikarbonát termékeink közül, legalább egyszer, minimum nettó 50.000 Ft értékben.
-> Az ebből készült építményét fotózza le!
-> Látogasson el a: www.polikarbonat.hu/fotopalyazat oldalunkra és töltse fel az elkészült fényképeket legkésőbb 2019.11.30-ig!

Egyszerre több képpel is indulhat promóciós játékunkon. Sőt! Többszöri vásárlással esélyeit most megsokszorozhatja. Magánszemélyek és cégek képeit egyaránt szeretettel várjuk.

„A fényképen mindig két ember van; a fényképész és a néző.”

Ansel Adams amerikai fotográfus képletes mondása jelen korunk adatvédelmi irányelveivel is pontosan megegyezik.
Kérjük a fényképeken személyek ne legyenek, ellenkező esetben sajnos a feltöltött képeket, törölnünk kell és a fotópályázaton való részvétel nem érvényes.

A beküldött fotókat cégünk vezetése december zsűrizi.
Értékelni fogjuk a kreativitást, az innovtív felhasználást, a technikai szakszerűséget és természetesen az esztétikumot is.

A játékszabályzat és a játékban való részvétellel kapcsolatos részletes információk elérhetők a https://www.polikarbonat.hu/cikk/jatekszabalyzat weboldalunkon.
Nyertesünket decemberben értesítjük. 

INDULOK A FOTÓPÁLYÁZATON!


Megismertem az Adatkezelési szabályzatot
Elfogadom az ÁSZF-et

  • Alumínium profil

    Zártszelvény, négyzetrúd, lapos rúd, körrúd, cső, L-profil, U-profil. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépiparban, építőiparban, belsőépítészetben és a reklámiparban.

    Tovább »

  • Alumínium lemez

    Alumínium lemezek többféle anyagminőségben és méretben. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépipar, építőipar, elektronika, csomagolóipar, belsőépítészet, reklámipar, stb... területein.

    Tovább »

  • Minőségi polikarbonát termékek azonnal, raktárról

    Termékeink széles választékával várjuk Önt 3450 m2-es Dunakeszi telephelyünkön. Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnök kollégák segítenek Önnek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeink segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Az ügyintézés nálunk gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.

    Tovább »

Hasznos cikkek

2018.04.14
Alumínium termékek házhozszállítása


Alumínium terméket vásárolnék. Személyesen menjek érte vagy inkább kiszállítást kérjek? mennyibe kerül a szállítás? A szállítási méretre vágásban is tudnak segíteni? Minden információ egy helyen, itt !

BŐVEBBEN

2018.04.14
Alu profilt keres? A legjobb árat ajánljuk Önnek!


Válassza ki a kívánt terméket, méretet, tegye a kosárba és kérjen ajánlatot MOST! 
Ajánlatkérése nem minősül vásárlásnak, kötelezettséggel nem jár.
Kollégáink pedig gyorsan küldik Önnek ajánlatunkat.

BŐVEBBEN

2018.04.14
Az alumínium tulajdonságai és előnyei


Miért válassza az alumíniumot?
Mert: Kiválló mechanikai tulajdonságokkal bír, korrózióálló, knem fog ki rajta a rozsda, jól megmunkálható, hegeszthető, hosszú élettartamú, 100%-ban újrahasznosítható anyag. Tudj meg róla többet itt!

BŐVEBBEN