Díjnyertes referenciáink

Anyagaink beépítése során is számos építészeti díjjal büszkélkedhetünk, például a nemrégiben EPSE díjat nyert romániai Four Seasons Hotel esetében.
Büszkék vagyunk a Makovecz Imre tervezte makói gyógyfürdő  (Hagymatikum)  felső bevilágító elemére,  melyekhez a polikarbonátot cégünk szállította, illetve a pétfürdői Nitrogénművek falpanel beépítésünkre.  
Azon igényes kivitelezőknek, tervezőknek ajánljuk anyagainkat, akik projektjeik során elvárásnak tekintik a megbízhatóságot, a valósan érvényesíthető garanciát, a műszaki támogatást, a különleges kiviteleket és az egyedi formákat. 

Presztizs referenciáink az alábbiakban megtekinthetők:

Hagymatikum Gyógyfürdő 
hagymatikum gyógyfürdő polikarbonát fedés

Four Seasons Hotel

four seasons hotel polikarbonát fedés

Nitrogénművek
nitrogénművek polikarbonát fedés








  • Alumínium profil

    Zártszelvény, négyzetrúd, lapos rúd, körrúd, cső, L-profil, U-profil. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépiparban, építőiparban, belsőépítészetben és a reklámiparban.

    Tovább »

  • Alumínium lemez

    Alumínium lemezek többféle anyagminőségben és méretben. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépipar, építőipar, elektronika, csomagolóipar, belsőépítészet, reklámipar, stb... területein.

    Tovább »

  • Minőségi polikarbonát termékek azonnal, raktárról

    Termékeink széles választékával várjuk Önt 3450 m2-es Dunakeszi telephelyünkön. Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnök kollégák segítenek Önnek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeink segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Az ügyintézés nálunk gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.

    Tovább »

Hasznos cikkek

2018.04.14
Alumínium termékek házhozszállítása


Alumínium terméket vásárolnék. Személyesen menjek érte vagy inkább kiszállítást kérjek? mennyibe kerül a szállítás? A szállítási méretre vágásban is tudnak segíteni? Minden információ egy helyen, itt !

BŐVEBBEN

2018.04.14
Alu profilt keres? A legjobb árat ajánljuk Önnek!


Válassza ki a kívánt terméket, méretet, tegye a kosárba és kérjen ajánlatot MOST! 
Ajánlatkérése nem minősül vásárlásnak, kötelezettséggel nem jár.
Kollégáink pedig gyorsan küldik Önnek ajánlatunkat.

BŐVEBBEN

2018.04.14
Az alumínium tulajdonságai és előnyei


Miért válassza az alumíniumot?
Mert: Kiválló mechanikai tulajdonságokkal bír, korrózióálló, knem fog ki rajta a rozsda, jól megmunkálható, hegeszthető, hosszú élettartamú, 100%-ban újrahasznosítható anyag. Tudj meg róla többet itt!

BŐVEBBEN