Miért az aluzartszelveny.hu?

A Schnaider Plastik Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonban lévő cégként 1998. óta a hazai polikarbonát piac meghatározó szereplője, prémium minőségű polikarbonátok iportőre, forgalmazója. 2011-től alumínium- és acélipari alapanyagokkal bővítettük választékunkat, ezért 2015-től Schnaider Polymetall Kft. néven találkozhattak már velünk.


Azon igényes kivitelezőknek, tervezőknek ajánljuk anyagainkat, akik projektjeik során elvárásnak tekintik a megbízhatóságot, a valósan érvényesíthető garanciát, a műszaki támogatást.
Az alumínium termékek tulajdonságai és minősége a kivitelezést követő években is megadja a maximális nyugalmat mind a tervezőknek, mind a kivitelezőknek, a felhasználó megbízónak pedig hosszú évekre szóló megelégedett használatot garantál.

Cégünk 3450 m2-es Dunakeszi telephelyen lévő raktárából szolgálja ki ügyfeleit termékeinek rendkívül széles kínálatából. Munkatársaink segítenek a megfelelő anyagok kiválasztásában. Az alumínium profilok méretre vágását is elvégezzük Önnek. Vásárlói visszajelzések is igazolják, hogy az ügyintézés gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.

A megrendelt alumínium termékek pontos időre történő, szakszerű házhozszállítását saját gépjárműveinkkel bonyolítjuk.Érdeklődésével, kérdéseivel forduljon bizalommal a Schnaider Polymetall Kft. munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeink egyikén !

E-mail: webshop@polymetall.hu
Tel.: +36/27-540-190
Értesüljön híreinkről weboldalunkon vagy merítsen ihletet Facebook oldalunkról !
www.aluzartszelveny.hu
www.facebook.com/polymetall

Schnaider Polymetall Kft.
2120 Dunakeszi,
Pallag utca 70. (ALDI mögötti csarnok)

 • Alumínium profil

  Zártszelvény, négyzetrúd, lapos rúd, körrúd, cső, L-profil, U-profil. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépiparban, építőiparban, belsőépítészetben és a reklámiparban.

  Tovább »

 • Alumínium lemez

  Alumínium lemezek többféle anyagminőségben és méretben. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépipar, építőipar, elektronika, csomagolóipar, belsőépítészet, reklámipar, stb... területein.

  Tovább »

 • Minőségi polikarbonát termékek azonnal, raktárról

  Termékeink széles választékával várjuk Önt 3450 m2-es Dunakeszi telephelyünkön. Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnök kollégák segítenek Önnek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeink segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Az ügyintézés nálunk gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.

  Tovább »

Hasznos cikkek

2018.04.14
Alumínium termékek házhozszállítása


Alumínium terméket vásárolnék. Személyesen menjek érte vagy inkább kiszállítást kérjek? mennyibe kerül a szállítás? A szállítási méretre vágásban is tudnak segíteni? Minden információ egy helyen, itt !

BŐVEBBEN

2018.04.14
Alu profilt keres? A legjobb árat ajánljuk Önnek!


Válassza ki a kívánt terméket, méretet, tegye a kosárba és kérjen ajánlatot MOST! 
Ajánlatkérése nem minősül vásárlásnak, kötelezettséggel nem jár.
Kollégáink pedig gyorsan küldik Önnek ajánlatunkat.

BŐVEBBEN

2018.04.14
Az alumínium tulajdonságai és előnyei


Miért válassza az alumíniumot?
Mert: Kiválló mechanikai tulajdonságokkal bír, korrózióálló, knem fog ki rajta a rozsda, jól megmunkálható, hegeszthető, hosszú élettartamú, 100%-ban újrahasznosítható anyag. Tudj meg róla többet itt!

BŐVEBBEN