Pearlescent–több fényt és kellemesebb klímát kínálunk!

Pearlescent – több fényt és kellemesebb klímát kínálunk!

Az üveghelyettesítő anyagok kiválasztásánál évek óta fejtörést okozott, hogy melyik polikarbonátunkat ajánljuk abban az esetben, ha a fedésre váró területen maximális fényre de csökkent hőáteresztésre volna szükség.

gyöngyház hővisszaverős polikarbonát


Gyakorlati példát nézve:

Legyen világos de ne melegedjen túl a fedett terület!

Legyen szó garázsról, melléképületről vagy bármilyen kisebb-nagyobb ipari, mezőgazdasági létesítményről.

Egyik kedvelt anyagunk, a bronz vagy barna/füstszínű polikarbonát nagy előnye, hogy képes a napsugarak nagy részét megszűrni, ezért alatta kevésbé lesz meleg. A bronz szín olyan hatást kelt mintha napszemüvegben lennénk, mivel a napfény nagy részét lecsökkenti ezáltal árnyékosabb hatást is kelt,  sajnos azonban a színhűség nem marad meg alatta. A bronzszínű polikarbonát tetőt ezért olyan helyekre ajánljuk csak, ahol egy déli fekvésű helyiségünkbe oldalról kellő mennyiségű fény tud bejutni pl: terasztető, előtető.

No de mi a helyzet akkor, ha ez a bizonyos oldalirányú fény nem áll rendelkezésünkre vagy kevésbé napos fekvésű az építményünk?

Megoldást jelent még az opál színű polikarbonát anyagunk, amely alatt sokkal komfortosabb érezhetjük magunkat, mivel a napfény nem olyan intenzíven hatol át a lemezeken. Az opál lemez alatt a belső tér felmelegedése valamivel kisebb mértékű a víztiszta anyagéhoz képest, ezért praktikus megoldás lakó és munkaterek fölé egyaránt. Esztétikailag nagyon kellemes élményt nyújt, a lágy és kontúrmentesre szórt fényben nem csillog a lap belső oldala, nincs alatta „üvegház hatás”, a színhűség megmarad és a a szennyeződések is kevésbé látszanak meg rajta.

És mi a helyzet akkor, ha nekünk sokkal több fényre van szükségünk?

Miként tudnánk meggátolni, vagy legalább csökkenteni a napsugárzás általi túlzott hő bejutását az épületünkbe úgy, hogy a fény átjutását ne vagy csak minimálisan korlátozzuk?

Évekkel ezelőtt több gyár is piacra dobott egy speciális bevonatot, ami a hő  közel 60 %-át visszaveri. A probléma azokkal a termékekkel mindössze annyi, hogy a bevonat sajnos a fény jelentős részét is kizárta az alatta lévő helységből.

2018-ban a Brett Martin egy teljesen új anyaggal robbant be a piacra, amely amellett, hogy visszaveri a hő 60 %-át, még a fény bejutását sem gátolja, SŐT…..

Az új bevonat elnevezése:  Pearlescent

Nézzük az adatokat, beszéljenek a számok:
termék színe                     fény beeresztése           hő visszaverése
víztiszta lemez                                 62%                                       38%
opál lemez                                         28%                                       57%
régi hő visszaverő                           10%                                       60%
pearlescent                                      44%                                       60%






Cikkben előforduló termékek

üregkamrás polikarbonát lemez

üregkamrás polikarbonát lemez

Brett Martin
3.990 Ft +Áfa -tól / m2



Részletek

  • Alumínium profil

    Zártszelvény, négyzetrúd, lapos rúd, körrúd, cső, L-profil, U-profil. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépiparban, építőiparban, belsőépítészetben és a reklámiparban.

    Tovább »

  • Alumínium lemez

    Alumínium lemezek többféle anyagminőségben és méretben. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépipar, építőipar, elektronika, csomagolóipar, belsőépítészet, reklámipar, stb... területein.

    Tovább »

  • Minőségi polikarbonát termékek azonnal, raktárról

    Termékeink széles választékával várjuk Önt 3450 m2-es Dunakeszi telephelyünkön. Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnök kollégák segítenek Önnek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeink segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Az ügyintézés nálunk gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.

    Tovább »

Hasznos cikkek

2018.04.14
Alumínium termékek házhozszállítása


Alumínium terméket vásárolnék. Személyesen menjek érte vagy inkább kiszállítást kérjek? mennyibe kerül a szállítás? A szállítási méretre vágásban is tudnak segíteni? Minden információ egy helyen, itt !

BŐVEBBEN

2018.04.14
Alu profilt keres? A legjobb árat ajánljuk Önnek!


Válassza ki a kívánt terméket, méretet, tegye a kosárba és kérjen ajánlatot MOST! 
Ajánlatkérése nem minősül vásárlásnak, kötelezettséggel nem jár.
Kollégáink pedig gyorsan küldik Önnek ajánlatunkat.

BŐVEBBEN

2018.04.14
Az alumínium tulajdonságai és előnyei


Miért válassza az alumíniumot?
Mert: Kiválló mechanikai tulajdonságokkal bír, korrózióálló, knem fog ki rajta a rozsda, jól megmunkálható, hegeszthető, hosszú élettartamú, 100%-ban újrahasznosítható anyag. Tudj meg róla többet itt!

BŐVEBBEN