Miért a polikarbonat.hu?

A Schnaider Plastik Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonban lévő cégként 1998. óta a hazai polikarbonát piac meghatározó szereplője, prémium minőségű polikarbonátok iportőre, forgalmazója. Megalakulásunk óta forgalmazunk üregkamrás és tömör polikarbonát lemezeket, valamint polikarbonát panelt (falpanelt), kupolát és sávfelülvilágítót. 2011-től alumínium- és acélipari alapanyagokkal bővítettük választékunkat, ezért 2015-től Schnaider Polymetall Kft. néven találkozhattak már velünk.

Cégünk magyarországi képviselője a Brett Martin britt polikarbonát gyártó cégnek.
A termelés során felhasznált anyagok Észak Írországból származnak, a gyártási folyamatok pedig Belfast-tól nem messze zajlanak. A gyártó családi vállalkozásként üzemelteti vállalatát, jelenleg már a tulajdonosok harmadik generációja látja el a gyár vezetését.  Hagyományos, teljessúlyú termékeket gyártanak, melyek maximális UV védelemmel rendelkező, szűz anyagból készülnek. A Marlon márkanéven futó termékeket a világ nagypresztízsű beruházásainál használják, pl: Preimier League futballstadionok, repülőterek, hotelek stb.}Termékeink európai ISO, CE minősítésűek, rendelkeznek Európán kívüli tanúsítványokkal valamint a nagy jelentőséggel bíró európai EPDA tagsággal is. (További info: https://www.epda.com )
Anyagainkbeépítése során is számos építészeti díjjal büszkélkedhetnek, például a nemrégiben EPSE díjat nyert romániai Four Seasons Hotel esetében, illetve büszkék vagyunk a makói gyógyfürdő  (Hagymatikum)  felső bevilágító elemére,  melyekhez a polikarbonátot cégünk szállította.
Azon igényes kivitelezőknek, tervezőknek ajánljuk anyagainkat, akik projektjeik során elvárásnak tekintik a megbízhatóságot, a valósan érvényesíthető garanciát, a műszaki támogatást, a különleges kiviteleket és az egyedi formákat.
Az anyagok UV-védelmére vállalt 10 éves garancia a kivitelezést követő években is megadja a maximális nyugalmat  mind a tervezőknek, mind a kivitelezőknek, a felhasználó megbízónak pedig hosszú évekre szóló megelégedett használatot garantál.

Cégünk 3450 m2-es Dunakeszi telephelyen lévő raktárából szolgálja ki ügyfeleit termékeinek rendkívül széles kínálatából.  Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnökök segítenek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeik segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Vásárlói visszajelzésekből tudjuk, hogy az ügyintézés gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.
A megrendelt polikarbonátok pontos időre történő, szakszerű  házhozszállítását saját gépjárműveinkkel bonyolítjuk.

Érdeklődésével, kérdéseivel forduljon bizalommal a Schnaider Polymetall Kft. munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeink egyikén !
E-mail: webshop@polymetall.hu
Tel.: +06/27-540-190

Értesüljön híreinkről weboldalunkon vagy merítsen ihletet Facebook oldalunkról !
www.polikarbonat.hu
www.facebook.com/polymetall

Schnaider Polymetall Kft.
2120 Dunakeszi,  Pallag utca 70.
(Pallag u., ALDI mögötti csarnok)

Alumínium profil

Zártszelvény, négyzetrúd, lapos rúd, körrúd, cső, L-profil, U-profil. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépiparban, építőiparban, belsőépítészetben és a reklámiparban.

Tovább »

Alumínium lemez

Alumínium lemezek többféle anyagminőségben és méretben. Jól alakítható, súlyához képest kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú anyag. Széleskörű felhasználásra ajánljuk a gépipar, építőipar, elektronika, csomagolóipar, belsőépítészet, reklámipar, stb... területein.

Tovább »

Minőségi polikarbonát termékek azonnal, raktárról

Termékeink széles választékával várjuk Önt 3450 m2-es Dunakeszi telephelyünkön. Munkatársaink és a helyszínen dolgozó mérnök kollégák segítenek Önnek a megfelelő anyagok kiválasztásában, valamint a méretek pontos kiszámításában. Speciális vágógépeink segítségével a szakszerű méretre vágásokat is elvégezzük Önnek. Az ügyintézés nálunk gyorsan, gördülékenyen, felesleges várakozási idő nélkül zajlik.

Tovább »

Hasznos cikkek

2018.04.14
Alumínium termékek házhozszállítása


Alumínium terméket vásárolnék. Személyesen menjek érte vagy inkább kiszállítást kérjek? mennyibe kerül a szállítás? A szállítási méretre vágásban is tudnak segíteni? Minden információ egy helyen, itt !

BŐVEBBEN

2018.04.14
Alu profilt keres? A legjobb árat ajánljuk Önnek!


Válassza ki a kívánt terméket, méretet, tegye a kosárba és kérjen ajánlatot MOST! 
Ajánlatkérése nem minősül vásárlásnak, kötelezettséggel nem jár.
Kollégáink pedig gyorsan küldik Önnek ajánlatunkat.

BŐVEBBEN

2018.04.14
Az alumínium tulajdonságai és előnyei


Miért válassza az alumíniumot?
Mert: Kiválló mechanikai tulajdonságokkal bír, korrózióálló, knem fog ki rajta a rozsda, jól megmunkálható, hegeszthető, hosszú élettartamú, 100%-ban újrahasznosítható anyag. Tudj meg róla többet itt!

BŐVEBBEN